'Ten Hag krijgt megasalaris, geen Nederlandse trainer in Engeland verdiende meer'

'Ten Hag krijgt megasalaris, geen Nederlandse trainer in Engeland verdiende meer'

12-04-2022 19:55
173

Het gaat gebeuren: Erik ten Hag wordt de nieuwe manager van Manchester United. In navolging van The Athletic meldt ook De Telegraaf dat club en trainer een mondeling akkoord hebben bereikt. De krant voegt toe dat Ten Hag het hoogste salaris opstrijkt dat ooit door een Nederlandse trainer in de Premier League is verdiend.

Ten Hag en Manchester United hebben elkaar maandag en dinsdag gevonden, nu is het zaak om de gemaakte afspraken op papier te zetten. Cruciaal is dat Manchester United er met Ajax uitkomt wat betreft de transfersom. De Amsterdammers verlangen naar verluidt twee miljoen euro.

De hoogte van het salaris is nog niet bekend, maar volgens De Telegraaf is het zeker dat geen Nederlander die als trainer werkzaam was in de Premier League meer verdiend heeft dan Ten Hag straks gaat krijgen. De Tukker kan voor drie seizoenen tekenen, mogelijk komt daar een vierde seizoen bij. The Athletic repte van een vierjarige deal.

RB Leipzig
Zondag lekte de belangstelling van RB Leipzig uit. Omdat de Duitse topclub akkoord wilde gaan met de eisen van Ten Hag, besloot Manchester United door te pakken, waarop Ten Hag weer zijn jawoord heeft gegeven aan de Engelsen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie