The Mirror pakt uit: Man United biedt Pogba recordcontract, woede in kleedkamer

The Mirror pakt uit: Man United biedt Pogba recordcontract, woede in kleedkamer

13 April - 12:44
48

Opvallend nieuws uit Engeland: Manchester United is bereid Paul Pogba een contract aan te bieden, waarmee de Franse middenvelder de bestbetaalde speler van de Premier League wordt. Dat meldt boulevardkrant The Mirror.

Pogba heeft regelmatig kritiek op Manchester United en is geen vaste basisspeler meer. Toch overweegt de clubleiding om zijn aflopende contract te verlengen, inclusief een gigantische loonsverhoging. Althans, dat schrijft The Mirror. De vermeende plannen zorgen voor onvrede in de kleedkamer van de Engelse grootmacht, waar Erik ten Hag volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk aan de slag gaat.

Man United is volgens The Mirror bereid om de 29-jarige Pogba 480 duizend euro per week te betalen met extra's die kunnen oplopen tot zes (!) ton. Cristiano Ronaldo is nu nog de grootverdiener op Old Trafford met een weeksalaris van 540 duizend euro. David De Gea (450 duizend) is de nummer drie.

Het aanbod zou boze reacties hebben veroorzaakt in de kleedkamer van United, omdat sommige spelers vinden dat Pogba zo'n enorme beloning niet waard is. De Fransman speelt weinig, heeft zich meerdere keren negatief uitgelaten over de club en flirt regelmatig met een vertrek. Volgens een door The Mirror opgevoerde United-bron kan het tot 'muiterij' leiden in de selectie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s