'Zirkzee hoopt na topseizoen op langer verblijf, maar wacht op Bayern'

'Zirkzee hoopt na topseizoen op langer verblijf, maar wacht op Bayern'

13 april - 16:07
20

Joshua Zirkzee wil volgend seizoen graag opnieuw voor Anderlecht uitkomen. Dat blijkt uit een reactie van het entourage rond de spits in Het Laatste Nieuws. Zirkzee wordt door Bayern München aan de Belgen verhuurd.

"Joshua voelt zich thuis bij Anderlecht", zo laat zijn management optekenen. "Hij speelt er als prof voor het eerst wekelijks en werkt aan zijn statistieken (zeventien goals en tien assists in alle competities, red.). Ook met de coach klikt het."

Een langer verblijf is dus waar de aanvaller en zijn agenten op hopen. "Deze uitleenbeurt is duidelijk de best mogelijke stap geweest voor Joshua. Bij Anderlecht zou hij dus ook volgend seizoen zeker kunnen zijn van zijn plek én wellicht Europees spelen. Een mooi pakket voor zijn verdere ontwikkeling."

De vraag is wel hoe veel controle Zirkzee heeft over zijn eigen toekomst. Bayern München wil komende zomer naar verluidt geld zien voor de Nederlander en zet in op een bedrag van tien miljoen euro. Dat bedrag kan Anderlecht momenteel niet ophoesten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie