PSV kan borst alvast natmaken: 'Deze avonden zijn gewoon anders'

PSV kan borst alvast natmaken: 'Deze avonden zijn gewoon anders'

13-04-2022 20:49
43

Leicester City-doelman Kasper Schmeichel maakt zijn borst nat voor de return tegen PSV van donderdagavond. De club kan voor het eerst in de geschiedenis een Europese halve finale bereiken.

De eerste wedstrijd eindigde in 0-0 en dus ligt alles nog open in Eindhoven. "Deze avonden zijn gewoon anders, ze bieden iets anders voor spelers en supporters. Je speelt tegen teams waar je normaal niet tegen speelt. Ik denk dat het voor elke club heel belangrijk is om deze avonden te beleven", zegt Schmeichel op de persconferentie. "Dit zijn momenten in de geschiedenis waar we elke dag voor vechten."

"Dat is waar het bij deze club om draait. We zijn waarschijnlijk niet de grootste of meest flitsende club die er is, maar we hebben zo nu en dan mee kunnen doen met de grote jongens, we hebben het tot nu toe goed gedaan, denk ik."

'Geweldige sfeer'

"Ik verwacht een geweldige sfeer in het stadion, maar daar weten wij mee om te gaan. We hebben eerder zware Europese uitwedstrijden gespeeld, zoals tegen Stade Rennes", zegt Schmeichel. "Nee, ik hoop niet dat het tot een penaltyserie komt, maar anders zijn we vol vertrouwen."