Zahavi twijfelt over PSV-toekomst: 'Heeft John de Jong het niet slecht gezien'

Zahavi twijfelt over PSV-toekomst: 'Heeft John de Jong het niet slecht gezien'

14-04-2022 09:34
62

Eran Zahavi weigert prijs te geven waar hij volgend seizoen actief is. De PSV-spits is 35 en lijkt komende zomer te vertrekken uit Eindhoven, al haalt hij motivatie uit eerdere uitspraken van Cristiano Ronaldo

Volgens Zahavi heeft het geen zin om al bezig te zijn met een eventuele vervolgstap in zijn loopbaan. "Ook omdat ik werkelijk geen idee heb wat we gaan doen. We nemen de beslissing pas na dit seizoen. Het is compleet open", zegt hij tegenover Voetbal International. "Ik zag onlangs Cristiano Ronaldo die even duidelijk maakte dat hij degene is die bepaalt of hij stopt of doorgaat. Hij heeft gelijk en zo sta ik er ook in. Ronaldo scoorde laatst drie keer tegen Tottenham Hotspur, waarom vragen mensen aan hem dan of hij stopt of niet? Om een getal. Hij is 37. Maar dat zegt niets."

De Israëliër benadrukt dat er drie keuzes op tafel liggen: bij PSV blijven, vertrekken óf stoppen. Dat laatste heeft hij al zo goed als uit zijn hoofd gezet. "Ik weet het oprecht nog niet en dat is voor het eerst in mijn leven. Eerst heel goed finishen met PSV", aldus Zahavi. "Misschien dat als ik zo doorga en nog meer scoor, ik nog gouden cijfers kan overleggen waardoor iedereen zegt dat John de Jong het toch niet zo slecht heeft gezien, haha. En daarna... Wat ik al wel weet, is dat straks voetbal niet leidend is in onze (Zahavi's gezin, red.) beslissing. Genieten staat dan in alles voorop."