Geen goed nieuws voor Ziyech en Mazraoui: 'Geruchten over de coach kloppen niet'

Geen goed nieuws voor Ziyech en Mazraoui: 'Geruchten over de coach kloppen niet'

14 april - 10:30
33

Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui hoeven niet te rekenen op een vertrek van Vahid Halilhodzic, de bondscoach van Marokko. Dat heeft de bondsvoorzitter bekend gemaakt na geruchten over de toekomst van de Bosnische keuzeheer.

Faouzi Lekjaa, de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond FRMF, gaf eerder te kennen dat hij er alles voor wilde doen om Ziyech en Mazraoui terug bij de nationale ploeg te halen. Later sijpelde door dat dat misschien wel zou betekenen dat Halilhodzic het veld moest ruimen, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Lekjaa geeft op het Twitterkanaal van de bond namelijk aan dat hij de Bosniër nog steeds vertrouwt. "Alle geruchten die je hebt gehoord, zijn nergens op gebaseerd. Vahid is onze bondscoach en heeft een contract bij deze bond. Als één van de partijen niet tevreden is, kunnen we uit elkaar gaan. Maar vanuit ons is de relatie goed."

Er zal dus een poging gedaan worden om Ziyech en Mazraoui weer samen te brengen met Halilhodzic. "De deur staat open voor alle Marokkaanse spelers, ongeacht de conflicten die ze wellicht hebben gehad. We hebben nu de tijd om het op te lossen en we starten de gesprekken na de vakantie van Vahid."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie