'Dortmund en Bayern strijden allebei om twee gewilde Duits internationals'

'Dortmund en Bayern strijden allebei om twee gewilde Duits internationals'

14-04-2022 12:12
22

Bayern München en Borussia Dortmund zijn verwikkeld in een transferstrijd om twee spelers. Nico Schlotterbeck en Karim Adeyemi staan op de lijstjes van beide Duitse topclubs.

Dat meldt het Duitse voetbalblad Kicker. Naar verluidt zou Dortmund al langer bezig zijn geweest met het vastleggen van het tweetal, maar heeft Bayern zich op het laatste moment in de strijd gemengd. Der Rekordmeister wil de beste Duitse spelers binnenhalen en Schlotterbeck en Adeyemi zijn allebei international voor Die Mannschaft.

Wedden

Meer odds

Bij Bayern, dat afgelopen dinsdag door toedoen van Villarreal uit de Champions League werd geknikkerd, is men nog op zoek naar een vervanger van Niklas Süle. De verdediger vertrekt transfervrij naar uitgerekend Dortmund en Schlotterbeck zou zijn plek centraal achterin over kunnen nemen. Freiburg, de club waar de 22-jarige stopper nu nog onder contract staat, vraagt een bedrag van 25 miljoen euro.

Ook de toekomst van Serge Gnabry in München is nog ongewis. De vleugelaanvaller heeft zijn contract bij Bayern nog niet verlengd en dus kan de Beierse interesse in Adeyemi niet los worden gezien van die situatie. De aanvaller van Red Bull Salzburg wordt al langer in verband gebracht met zowel Bayern als BVB.