Klaassen blijft niet thuis voor PSV: Als het kan, ga ik wat anders doen

Klaassen blijft niet thuis voor PSV: "Als het kan, ga ik wat anders doen"

14 april - 15:20 Laatste update: 16:55
133

Davy Klaassen blijft donderdagavond niet thuis voor de Conference League-kwartfinale van PSV tegen Leicester City. Het is de laatste wedstrijd van de Eindhovenaren voor de bekerfinale tegen Ajax.

"Ik kijk niet zoveel voetbal thuis, dus ik denk niet dat ik ga kijken", zegt Klaassen tegen Ajax TV over PSV - Leicester, dat om 18.45 uur van start gaat. "Als het kan, ga ik wat anders doen. Ik hoor later wel hoeveel het is geworden en de trainers zullen wel vertellen wat PSV doet. Het is ook niet nieuws voor ons, omdat we een paar keer per seizoen tegen ze spelen. We weten wel zo'n beetje wat ze doen."

De routinier van Ajax (29) kijkt wel reikhalzend uit naar de bekerfinale van aanstaande zondag. In De Kuip wordt om 18.00 uur afgetrapt. "We hebben als team heel veel zelfvertrouwen, maar we weten ook dat het beter moet dan tegen Sparta (2-1, red.)", zegt hij. "Dit zijn de mooiste wedstrijden. Er is een Ajax- en PSV-kant en dat geeft een mooie sfeer, anders dan in normale wedstrijden. Ook dit jaar gaan we voor de dubbel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!