Enthousiaste Schmidt heeft boodschap voor PSV: 'Dit duel is zó belangrijk...'

Enthousiaste Schmidt heeft boodschap voor PSV: 'Dit duel is zó belangrijk...'

14 april - 18:54
6

Roger Schmidt baalt ervan dat hij tegen Leicester City niet kan beschikken over Olivier Boscagli. De PSV-coach spreekt echter zijn volle vertrouwen uit in Jordan Teze en André Ramalho. Schmidt wil ook niet dat de blessurepech zijn team beïnvloedt.

Boscagli komt dit seizoen niet meer in actie door een knieblessure. "Olivier was bezig aan een geweldig seizoen", vertelt Schmidt voor de wedstrijd tegen Leicester bij ESPN. "Hij is voetbaltechnisch een erg goede speler en op tactisch gebied ook. Hij kan de wedstrijd lezen."

Toch denkt Schmidt dat Boscagli niet onmisbaar is voor PSV. "Met Jordan Teze en André Ramalho hebben we ook twee erg goede centrale verdedigers vandaag (donderdag, red.). Jordan heeft in de laatste weken bewezen dat hij weer in topvorm verkeert, zeker als hij centraal speelt. André is een erg ervaren speler, dus we zijn blij dat hij er weer bij is."

Ook Noni Madueke is door een blessure niet van de partij tegen Leicester. Hoeveel invloed heeft dat op PSV? "Deze wedstrijd is zó belangrijk en cruciaal. We hebben heel hard gewerkt om dit te bereiken. Ondanks alle teleurstelling moeten we gefocust zijn op de wedstrijd en het plan", antwoordt Schmidt. "We moeten een topwedstrijd spelen. Hopelijk kunnen we winnen, ik ben zeker enthousiast."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie