Feyenoord-held Dessers tegen supporter: 'Ik bel je baas wel, geen probleem!'

Feyenoord-held Dessers tegen supporter: 'Ik bel je baas wel, geen probleem!'

15-04-2022 10:25
64

Cyriel Dessers kan voorlopig niet meer stuk. Na zijn glansrol in de Conference League-return tegen Slavia Praag (1-3) hoopt hij in de halve finale tegen Olympique Marseille alle Feyenoord-supporters erbij te hebben.

Feyenoord begon al in juli aan het Europese avontuur en gaat op 5 mei op bezoek bij Marseille. Het is de return in de halve finales van de Conference League. Een bezorgde Feyenoord-supporter - Remco Ravenhorst, oud-voorzitter van supportersvereniging De Feijenoorder - vroeg zich op Twitter af hoe hij nóg meer verlof kon krijgen om erbij te zijn in Frankrijk. 'Ik bel je baas wel, geen probleem!', antwoordde Dessers doodleuk.

De Europese reis van Feyenoord voerde het Legioen langs Pristina, Luzern, Boras, Haifa, Berlijn, Praag, Belgrado en weer Praag. Dessers is na zijn twee goals van donderdagavond gedeeld topscorer van de Conference League en maakt vrijdag kans om uitgeroepen te worden tot Conference League Speler van de Week, naast Nicolò Zaniolo (AS Roma), James Maddison (Leicester City) en Dimitri Payet (Olympique Marseille).