Ten Hag heeft Ajax-duo terug en is duidelijk over Onana: 'Ja, hij is nog Ajacied'

Ten Hag heeft Ajax-duo terug en is duidelijk over Onana: 'Ja, hij is nog Ajacied'

15 april - 12:30 Laatste update: 14:23
67

Erik ten Hag wilde niet bevestigen dat Andre Onana gepasseerd wordt in de bekerfinale tussen PSV en Ajax. De Ajax-doelman ligt onder vuur vanwege slechte prestaties en zijn houding na de wedstrijd tegen Sparta.

Diverse media meldden donderdag dat niet Onana, maar Maarten Stekelenburg de bekerfinale keept. "Of Onana nog Ajacied is? Ja, zeker. Ik maak de opstelling als eerste bekend aan de spelers", reageert Ten Hag. "Zondag zullen jullie het zien. Hij is niet in zijn beste vorm. De dingen die we bespreken, houden we binnenskamers en bespreken we niet met anderen."

Ihattaren
Het is de vraag of Ten Hag Mohamed Ihattaren opneemt in de selectie voor de bekerfinale. De middenvelder komt er steeds beter in, maar is er volgens Ten Hag nog niet. "Hij gaat vooruit, wordt krachtiger en fitter. Ook zijn houding gaat vooruit. Hopelijk kan hij deze weg vervolgen. Het is nog een hele lange weg, maar het is een ongelooflijk talent. Of hij bij de selectie zit? Dat horen de spelers als eerste."

Blessures
Ten Hag bevestigt dat Noussair Mazraoui en Lisandro Martínez kunnen spelen tegen PSV. "Die zijn beschikbaar. Nicolas Tagliafico nog niet, hij heeft nog niet met de groep getraind. Ik hoop dat hij die stap gaat maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s