Rangnick volgt voorbeeld van Ten Hag: 'Ik geef hetzelfde antwoord als hij'

Rangnick volgt voorbeeld van Ten Hag: 'Ik geef hetzelfde antwoord als hij'

15-04-2022 15:42
16

Net als Erik ten Hag zelf, wil Ralf Rangnick ook niet veel kwijt over een mogelijke overstap van de Ajax-coach. De Duitse interim-manager weet niets van een mogelijk akkoord.

Op de Manchester United-persconferentie krijgt Rangnick uiteraard vragen over de komst van Ten Hag. "Ik weet niet of er al een akkoord is. Mijn antwoord is hetzelfde als dat van Erik ten Hag: mijn focus ligt bij de wedstrijd van morgen (zaterdag, red.)." Ten Hag weigerde op de Ajax-persconferentie om vragen over United te beantwoorden.

Wedden

Meer odds

Rangnick deelde ook nogmaals zijn mening over Ten Hag. "We weten allemaal dat hij een goede coach is en dat hij mooi werk heeft verricht bij Ajax. Dat deed hij ook bij zijn vorige clubs. Het is op dit moment alleen onzinnig om jullie te vertellen wat ik denk over een andere coach."

Volgend seizoen is Rangnick in ieder geval geen manager van Man United meer: de Duitser zal dan aan de slag gaan als adviseur bij de club. Rangnick zal dus waarschijnlijk ook een rol vervullen in het mogelijk aantrekken van Ten Hag.