'Bij Feyenoord is het geen eerlijke strijd geweest, ik werd niet gewaardeerd'

'Bij Feyenoord is het geen eerlijke strijd geweest, ik werd niet gewaardeerd'

15-04-2022 23:48
97

Mark Diemers vindt dat hij oneerlijk behandeld is toen hij bij Feyenoord speelde. Intern werd er niet aan hem getwijfeld, maar de mening van de buitenwereld stak hem wel.

De middenvelder werd in de winterstop door Feyenoord aan Hannover 96 verhuurd en die stap kwam precies op tijd. "Bij Feyenoord kreeg ik al snel een label", zegt Diemers tegen ELF Voetbal. "Ik kwam van het kleine Fortuna Sittard, had nog niets kunnen laten zien, maar werd al afgeschreven. Het is geen eerlijke strijd geweest. Intern werd ik gewaardeerd, maar extern was dat minder het geval."

Terug naar Rotterdam-Zuid hoeft de spelmaker na zijn huurperiode dan ook niet. "Hoewel het buitenland nooit een kinderdroom is geweest, kwam de interesse van Hannover 96 als geroepen. Ik zou graag in het buitenland blijven. Of dat in Hannover is of ergens anders, zie ik wel. Het bevalt in elk geval goed. Ik woon op dit moment in een hotel en blijf daar de komende maanden. Eén ding is zeker: dit avontuur bij Hannover 96 smaakt naar meer van het buitenland."