FC Barcelona ontkent, maar vriendin Lewandowski wakkert geruchten juist aan

FC Barcelona ontkent, maar vriendin Lewandowski wakkert geruchten juist aan

16-04-2022 07:45
26

FC Barcelona ontkent dat er met Robert Lewandowski een deal ligt voor een meerjarig contract. Dat gerucht sijpelde door vanuit Spanje en werd al ontkracht door Bayern München, terwijl ook Barcelona naar de situatie werd gevraagd.

Lewandowski houdt de gemoederen al maanden bezig. Bayern wil dat hij blijft, tegelijkertijd kan hij megacontracten tekenen bij andere clubs. "We hebben geen overeenkomst met de aanvaller, dat zijn speculaties van de pers die puur bedoeld zijn om kranten te vullen", zegt Barça CEO Mateu Alemany in Spaanse media. "Het is niet waar. Als we hem wilden, zouden we eerst met zijn club praten."

Dat beide clubs ontkennen wil niet altijd iets zeggen, maar de vriendin van Lewandowski, Anna, heeft de geruchten wel aangewakkerd. Op Instagram vroeg ze tips voor Spaanse lessen. 'Hallo vrienden! Ik ga Spaans leren? Nog tips? Laat het me weten!'

"Blijkbaar is er een competitie: wie vertelt het grootste onzinverhaal over Robert Lewandowski", vertelde Oliver Kahn namens Bayern al. "We zijn niet gek en denken niet aan een transfer van een speler die elk seizoen tussen de deertig en veertig goals voor ons maakt. We hebben nog een contract met Robert voor één seizoen."