Ten Hag wordt gewaarschuwd: 'De situatie bij United is niet eenvoudig'

Ten Hag wordt gewaarschuwd: 'De situatie bij United is niet eenvoudig'

16-04-2022 11:52
29

Ralf Rangnick had meer verwacht van zijn periode als interim-trainer bij Manchester United. De Duitser, die het stokje overnam van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer, kon geen ommekeer teweegbrengen.

Solskjaer moest het veld ruimen vanwege matige resultaten, maar van de laatste twaalf wedstrijden won United er maar drie. Rangnick kon dus weinig verbetering bewerkstelligen en dat zit hem dwars. "We hebben het niveau wat omhoog kunnen halen, maar het is niet helemaal gegaan op de manier zoals ik het had gewild", zegt de oefenmeester op een persconferentie.

Daarnaast had de Duitser ook nog een indirecte waarschuwing voor Erik ten Hag, die hem waarschijnlijk zal opvolgen op Old Trafford, in petto. "We weten allemaal dat dit geen gemakkelijke ploeg is. De hele situatie hier is niet eenvoudig, want anders was ik hier nu niet geweest en zat Ole er nog. Je moet je altijd afvragen wat beter had gekund, maar ik heb in ieder geval geen spijt."

Zaterdag speelt Man United in de Premier League tegen Norwich City. Om uitzicht te houden op plaatsing voor de Champions League moet er gewonnen worden, aangezien de achterstand op nummer vier Tottenham zes punten bedraagt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie