Premier League verkozen boven langer verblijf bij PSV: 'Spijt heb ik niet'

Premier League verkozen boven langer verblijf bij PSV: 'Spijt heb ik niet'

16-04-2022 20:55
23

Jürgen Locadia is na zijn vertrek bij PSV via omzwervingen bij Brighton & Hove Albion, Hoffenheim en FC Cincinatti bij VfL Bochum beland, maar spijt van zijn overstap naar Engeland heeft hij niet. Wel vraagt hij zich af hoe zijn loopbaan er idealiter uit had gezien.

In 2018 speelde Locadia een uitstekend seizoen voor PSV, waardoor hij op interesse kon rekenen van onder meer Brighton en Wolverhampton. De aanvaller koos voor een winters vertrek, terwijl hij zich in Eindhoven in de kijker had gespeeld bij Oranje en voor zijn derde landstitel kon gaan. "Misschien had ik toen nog een paar maanden bij PSV moeten blijven", stelt Locadia in gesprek met het Eindhovens Dagblad

"Wat zou er dan zijn gebeurd?", vraagt hij zich af. "Het is allemaal achteraf, maar misschien had ik dan wat meer succes beleefd in de afgelopen jaren. Maar aan de andere kant, zeg maar eens nee tegen een schitterende aanbieding. Spijt heb ik niet." Na zijn contractontbinding in de Verenigde Staten speelt Locadia sinds januari bij Bochum. Tot dusver kwam hij tot acht Bundesliga-optredens, waarin hij eenmaal, tegen Bayern München, trefzeker was. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie