Zahavi kijkt uit naar weerzien met Ajax in de beker: 'Er gebeurt altijd iets geks'

Zahavi kijkt uit naar weerzien met Ajax in de beker: 'Er gebeurt altijd iets geks'

17-04-2022 09:36 Laatste update: 10:04
54

Eran Zahavi kan niet wachten op de bekerfinale tussen PSV en Ajax. De Israëliër speelde zes keer tegen de Amsterdammers en merkt op dat alle affiches spectaculair waren. 

"Er gebeurt altijd iets geks, het zijn geen nomale wedstrijden geweest", laat Zahavi optekenen door Voetbal International. "Wij wonnen bij hen de Johan Cruijff Schaal met 4-0, zij versloegen ons met 5-0 in de Eredivisie. Vorig seizoen was het in de competitie twee keer gelijk en versloegen ze ons in het bekertoernooi."

Zahavi kan zich de thuiswedstrijd van vorig seizoen nog goed herinneren. "We stonden 1-0 voor en ons tweede doelpunt werd in mijn ogen onterecht afgekeurd. Zij kregen vervolgens een strafschop in de laatste minuut en maakten gelijk. Daarna gingen Denzel Dumfries en Dusan Tadic tegen elkaar tekeer", blikt de spits terug.

"Er gebeurt altijd iets als de twee beste ploegen tegen elkaar spelen en dat verwacht ik nu weer", vervolgt Zahavi. "Het zijn zeer veeleisende wedstrijden waarin door beide teams keihard wordt gevochten", sluit de PSV-aanvaller af. Zondagavond staan de twee ploegen tegenover elkaar. De aftrap is om 18.00 uur in De Kuip.