Bayern legt loodje in Haaland-strijd: 'Heel ver verwijderd van onze gedachten'

Bayern legt loodje in Haaland-strijd: 'Heel ver verwijderd van onze gedachten'

17 april - 15:48
25

Bayern München haakt af in de race om de handtekening van Erling Haaland. Directeur Olivier Kahn erkent dat de Noorse spits financieel niet haalbaar is voor Der Rekordmeister

Naar verluidt strijden Manchester City en FC Barcelona nog om Haaland, al lijkt de Engelse club verreweg de beste papieren te hebben. De aanvalsleider van Borussia Dortmund werd ook gelinkt aan een overstap naar Bayern, maar Kahn maakt een einde aan die geruchten. "We zouden ons werk niet goed doen als we niet bezig zouden zijn met een jonge spits", opent hij in de uitzending van Sport1.

Maar: "Haaland is een uitstekende spits en een zeer interessante speler voor de toekomst. De transfersom en zijn salaris zijn echter heel, heel ver verwijderd van wat we in gedachten hebben." De Noor kan komende zomer voor 75 miljoen euro opgehaald worden in Dortmund. Bayern is niet bereid dit bedrag op te hoesten. 

Dat zal ongetwijfeld in verband staan met een eventuele contractverlenging van Robert Lewandowski. Bayern wil dolgraag langer door met de Pool, maar een akkoord over een nieuwe verbintenis is nog niet bereikt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s