Gravenberch juicht voor PSV-vak, Tadic grijpt in: 'Hij wees: nee nee, die kant op'

Gravenberch juicht voor PSV-vak, Tadic grijpt in: 'Hij wees: nee nee, die kant op'

18-04-2022 09:57
90

De bekerfinale tussen PSV en Ajax wordt nabesproken in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. Presentator Etienne Verhoeff zag een komisch moment na de openingstreffer van Ryan Gravenberch.

Ajax speelde in de eerste helft richting het gedeelte van De Kuip waar de PSV-aanhang zat. Na zijn treffer zocht hij de tribunevakken achter het doel op, maar de middenvelder werd al gauw gecorrigeerd door aanvoerder Dusan Tadic. "Heb je dat moment van Tadic gezien? Dat vond ik wel een mooi moment, een bijzonder moment", aldus Verhoeff in de podcast. "Gravenberch stond naar dat PSV-vak te juichen, Tadic zag je op beeld ook zeggen: oh, maar dit is het verkeerde vak, ze zitten daar. Hij stond ook naar Gravenberch te wijzen: nee nee, het is die kant op. Het leek alsof hij daar provocerend stond, maar hij zei: sorry, sorry, sorry!"

Ajax-watcher Johan Inan haakt lachend in. "Die kant heeft Tadic ook." De Serviër viel verder op met zijn valpartij over het been van Joey Veerman: volgens Tadic had dit een penalty op moeten leveren, maar arbiter Danny Makkelie ging er niet in mee. "Wat hem daarin dan ook opbreekt, is de reputatie die hij de voorbije maanden heeft gekregen. Het is natuurlijk een winnaar, hij doet er alles voor en af en toe een valse streek erbij. Daardoor krijg je wel het gevoel dat scheidsrechters hem minder snel het voordeel van de twijfel geven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie