Schmidt verzet zich tegen Ten Hag-uitspraak: 'Nee, we hebben verdiend gewonnen'

Schmidt verzet zich tegen Ten Hag-uitspraak: 'Nee, we hebben verdiend gewonnen'

18-04-2022 10:15
195

Erik ten Hag beweert dat Ajax in de bekerfinale te maken kreeg met hogere machten en krachten, maar PSV-trainer Roger Schmidt wil daar niets van weten. De Duitser benadrukt andermaal hoe trots hij is op zijn ploeg.

PSV won zondag met 2-1 van Ajax, waardoor de beker naar Eindhoven gaat. Is Schmidt het eens met de uitspraak van Ten Hag, over hogere machten en krachten? "Nee", laat de PSV-trainer optekenen door het Eindhovens Dagblad. "Wij hebben ondanks dat beetje geluk namelijk wel verdiend gewonnen."

Vervolgens steekt een trotse Schmidt de loftrompet over zijn team. "Soms moet het een beetje meezitten, maar ik ben ook ongelooflijk trots. Wat dit team gepresteerd heeft, vind ik ongelooflijk. Dit was gewoon heel goed. Ik hou echt van deze ploeg om wat ze vandaag (zondag, red.) gedaan hebben."

De bekerwinst was voor Schmidt zijn tweede prijs in zijn periode bij PSV. Eerder legde hij al beslag op de Johan Cruijff Schaal. Schmidt is met PSV ook nog in de race voor de landstitel, maar het gat met Ajax bedraagt vier punten met nog vijf duels te gaan.