Bijzonder: Courtois maakt praatje met fans van Sevilla tijdens VAR-check

18-04-2022 16:33
7

Zondag wist Real Madrid Sevilla te verslaan met 2-3. Tijdens de wedstrijd zorgde Thibaut Courtois voor een opvallend moment. De doelman van Real Madrid maakte tijdens een lange VAR-check een praatje met de fans van de thuisploeg.

Courtois kreeg in de eerste helft twee goals tegen binnen vijf minuten en Real Madrid stond voor een zware opdracht. Rodrygo zorgde meteen na de rust voor de aansluitingstreffer en het geloof bij de bezoekers kwam terug.

Vinícius Júnior liet daarna de netten trillen, maar maakte de Braziliaan hands? De VAR moest het controleren. Tijdens het VAR-moment nam Courtois rustig de tijd om even bij te praten met de Sevilla-fans. Samen ontdekten ze dat de goal werd afgekeurd.

Later kwam de 2-2 alsnog op het bord en wist Real Madrid in het slot ook nog de 2-3 te maken.