Triest nieuws van Cristiano Ronaldo: pasgeboren zoontje is overleden

Triest nieuws van Cristiano Ronaldo: pasgeboren zoontje is overleden

18-04-2022 20:40
66

Een groot verlies voor Cristiano Ronaldo en zijn familie. Zijn vrouw Georgina Rodríguez was zwanger van een tweeling, maar één van de twee kindjes - het jongetje - is overleden. Dat trieste nieuws maakt de Portugese ster maandagavond bekend.

In oktober kondigde het koppel aan dat Georgina opnieuw in verwachting was, dit keer van een tweeling. Alleen het meisje is gezond ter wereld gekomen. 'Met het diepste verdriet moeten wij het overlijden van onze zoon aankondigen. Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons meisje, geeft ons wat kracht om dit moment met wat hoop en geluk te beleven', schrijft het koppel op Twitter.

Wedden

Meer odds

Ronaldo en zijn gezin vragen om rust in deze moeilijke tijd. 'We willen graag de dokters en zusters bedanken voor al hun hulp en steun. We zijn kapot van dit verlies en vragen om privacy in deze moeilijke tijd. Baby, je bent onze engel en we zullen altijd van je houden.'

De 37-jarige aanvaller van Manchester United had al vier kinderen. Cristiano junior is de oudste. In 2017 volgde al een tweeling, die hij kreeg via een Amerikaanse draagmoeder. Later dat jaar beviel ook Rodríguez van een dochter.