Sport Bild weet het zeker: alles is rond, Mazraoui van Ajax naar Bayern München

Sport Bild weet het zeker: alles is rond, Mazraoui van Ajax naar Bayern München

19-04-2022 09:58
100

In Duitsland weet men het zeker: Noussair Mazraoui verruilt Ajax voor Bayern München. Volgens het toonaangevende Sport Bild is alles rond.

Anderhalve week na het nieuws van Sport1 en transferexpert Fabrizio Romano dat Mazraoui bijzonder dicht bij een akkoord met Bayern München is, claimt Sport Bild dat alles rond is. Mazraoui heeft zijn jawoord gegeven en zal volgend seizoen het shirt van de Duitse recordkampioen dragen.

Dat de komst van de Ajax-uitblinker nog niet wereldkundig is gemaakt, heeft vermoedelijk te maken met zijn aflopende contract. Mazraoui is vanaf 1 juli officieel transfervrij. Hij moet de eerste zomerversterking van Bayern worden en staat in Duitsland te boek als de 'droomversterking' van trainer Julian Nagelsmann.

Als het aan Bayern München ligt, wordt Ryan Gravenberch de volgende Ajacied die in de Allianz Arena tekent. Ajax zet echter de hakken in het zand en houdt vast aan de vraagprijs van in totaal dertig miljoen euro. Mino Raiola begeleidt zowel Mazraoui als Gravenberch.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie