Feyenoord moet rekening houden met vertrek: 'Het wordt een lastig verhaal'

Feyenoord moet rekening houden met vertrek: 'Het wordt een lastig verhaal'

19-04-2022 12:23
45

De kans dat Mark Diemers volgend seizoen in het shirt van Feyenoord speelt, is naar eigen zeggen klein. Hoewel de middenvelder bij Hannover 96 in de 2. Bundesliga zijn strepen verdient, denkt hij dat zijn toekomst niet in Rotterdam-Zuid ligt. 

Diemers keert naar verwachting komende zomer terug bij Feyenoord, waar hij nog een eenjarig contract heeft. Toch hint de 28-jarige middenvelder op een weg naar de uitgang bij de Stadionclub. Of hij nog toekomst ziet bij de club? "Dat wordt een lastig verhaal, denk ik", laat hij optekenen door de Leeuwarder Courant.

"Feyenoord heeft veel middenvelders en die jongens doen het goed. De club is doorgegaan, zoals het hoort, en omgekeerd geldt dat ook voor mij", vervolgt Diemers, die van plan is om na zijn terugkeer met de directie om tafel te gaan. "We moeten straks een goede oplossing vinden."

Diemers is sinds zijn komst bij Hannover een vaste waarde in de ploeg. In elf competitieduels kwam hij tot twee assists. De middenvelder moest de Duitse club behoeden voor degradatie naar de 3. Bundesliga en dat lijkt te lukken. De voorsprong op de gevarenzone bedraagt zeven punten.