Scholes 'walgt' van Manchester United en komt met Ten Hag-statement op Instagram

Scholes 'walgt' van Manchester United en komt met Ten Hag-statement op Instagram

20 april - 10:46
67

Paul Scholes haalt daags na de kansloze nederlaag tegen Liverpool hard uit naar Manchester United. Het was 'walgelijk om te zien' en Erik ten Hag moet de tijd krijgen om alles opnieuw op te bouwen, zegt de voormalige middenvelder.

Manchester United had niets in te brengen tegen Liverpool, dat met 4-0 won door goals van Mohamed Salah (tweemaal), Luis Diaz en Sadio Mané. Eerder dit seizoen werd het al 0-5 op Old Trafford. Het was 'walgelijk' om zijn oude club aan het werk te zien, reageert Scholes tegenover Premier League Productions.

"Ik ben boos en verdrietig", begint de Brit. "Ik zou graag zien dat de spelers op z'n minst een beetje moeite doen, maar in plaats daarvan willen ze dat het seizoen voorbij is, ze willen verder. Helaas is er geen plek om te schuilen. Je kunt niet naar Anfield komen en dan dít doen. Het is walgelijk om te zien, maar dit is waar de club op dit moment staat."

Roy Keane en Gary Neville reageerden ook al woedend op de wanprestatie van Manchester United, waar Ajax-trainer Erik ten Hag na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk aan de slag gaat. Op Instagram laat Scholes weten dat United beter op de achtste plaats - geen Europees voetbal - kan eindigen om helemaal opnieuw te kunnen beginnen. 'Give this man the time he needs', meldt hij, met daarbij een foto van Ten Hag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie