Engelse media: spelers Manchester United mogen of willen even niks zeggen

Engelse media: spelers Manchester United mogen of willen even niks zeggen

20 april - 12:10
14

Engeland is in de ban van de kansloze nederlaag van Manchester United tegen Liverpool (4-0), maar de hoofdrolspelers zijn nergens te bekennen. Na afloop zou de spelers een spreekverbod zijn opgelegd.

United werd dinsdagavond vernederd op Anfield, nadat Liverpool eerder dit seizoen ook al met 5-0 won in Manchester. Na wedstrijden is het gebruikelijk dat spelers zich op social media en in de mixed-zone melden voor een korte terugblik, maar alleen manager Ralf Rangnick gaf een reactie.

Engelse media schrijven dat 'alle verzoeken voor een paar woorden werden genegeerd of afgewezen'. Twee spelers lieten wel van zich horen. "Sorry, ik kan niks zeggen", aldus Bruno Fernandes en aanvoerder Harry Maguire, waarmee ze suggereerden niets te mogen zeggen van de club.

Manchester United won afgelopen weekend van Norwich City (3-2), waarna spelers als Maguire, Fernandes, David de Gea en Marcus Rashford zich wél melden. Die berichten waren overigens tegen het zere been van onder meer clubicoon Gary Neville. "Het zijn mierzoete berichten, ik herken deze spelers niet", liet hij optekenen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie