'Oranje-jeugdinternational van Chelsea staat op Feyenoord-lijstje'

'Oranje-jeugdinternational van Chelsea staat op Feyenoord-lijstje'

21-04-2022 10:45 Laatste update: 10:49
38

Feyenoord overweegt concreet te worden voor Ian Maatsen. De twintigjarige linksback, die door Chelsea wordt verhuurd aan Coventry City, kan komende zomer wellicht overgenomen worden.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare platform 1908.nl. Maatsen is een linkervleugelverdediger die in 2018 door Chelsea uit de jeugdopleiding van PSV werd weggeplukt. Eerder maakte hij ook al deel uit van de academie van Sparta en Feyenoord.

Een terugkeer op het oude nest behoort dus wellicht tot de mogelijkheden voor Maatsen, die dit seizoen op huurbasis voor Coventry City speelt. Daar stond hij in 38 wedstrijden in de basis in het Championship en maakt hij een prima indruk. De kans is klein dat Chelsea volgend seizoen plek voor hem heeft in de eerste selectie.

Dat is wellicht een kans voor Feyenoord. Het is nog niet duidelijk of de Stadionclub denkt aan het huren of het kopen van de twintigjarige jeugdinternational, die nog tot medio 2024 onder contract staat op Stamford Bridge. Kopen lijkt dus alleen te kunnen als The Blues water bij de wijn doen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie