Veerman hoort mogelijk spitsenduo bij FC Volendam: 'Dat zou wat zijn'

Veerman hoort mogelijk spitsenduo bij FC Volendam: 'Dat zou wat zijn'

22-04-2022 07:14 Laatste update: 10:02
35

Volendammer Henk Veerman ziet FC Volendam graag naar de Eredivisie komen. De spits van FC Utrecht krijgt de vraag voorgeschoteld of hij in het vissersdorp een spitsenduo met Robert Mühren wil vormen. 

Wanneer Volendam vrijdagavond wint van FC Den Bosch, is een rentree op het hoogste niveau een feit. Veerman, die nog over een contract bij Utrecht beschikt, staat niet onwelwillend tegenover een transfer naar zijn jeugdliefde. "Dat zou wat zijn", laat hij optekenen door het Algemeen Dagblad. Of er een reële kans is dat het aanvalsduo Veerman - Mühren er daadwerkelijk komt? "Dat zouden we dan allebei moeten willen."

Veerman ziet een gedaantewisseling bij Volendam sinds Wim Jonk aan het roer staat. "De resultaten zijn ontegenzeggelijk beter geworden sinds Jonk er trainer is." Arnold Mühren, de oom van Robert Mühren, is minder enthousiast dan Veerman over het spel van Volendam, al denkt hij wel dat het voor Jonk beter is om te blijven. "Het komende seizoen ervaring opdoen in de Eredivisie zou goud zijn voor hem en de club."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie