'Ik weet niet hoe Ten Hag wil spelen, misschien past Pogba in Erik's visie'

'Ik weet niet hoe Ten Hag wil spelen, misschien past Pogba in Erik's visie'

23 april - 08:58
10

Raimond van der Gouw, tussen 1996 en 2002 onder contract bij Manchester United, heeft zich uitgelaten over de situatie van Paul Pogba bij Manchester United. Alles wijst erop dat de Fransman zijn contract niet gaat verlengen, maar Van der Gouw denkt dat Erik ten Hag hem misschien wel goed kan gebruiken.

Pogba kwam in de zomer van 2016 met veel bombarie naar United, maar op Old Trafford werd het een wisselend succes. "De verwachtingen waren hoog", begint Van der Gouw over de middenvelder. "Pogba begon goed bij United, hij was erg positief. Maar op een gegeven moment werkte het niet meer. Hij kreeg een blessure en het duurde erg lang voordat hij weer terug was. Dat is niet wat je verwacht. Je verwacht een speler die fit is en het verschil maakt voor het team."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Van der Gouw denkt dat Ten Hag mogelijk verder zou willen met Pogba. "Het lag niet alleen aan de manager. Pogba heeft problemen gehad met meerdere managers, dus we moeten naar het grotere plaatje kijken. Ik weet niet hoe Ten Hag wil spelen, misschien past hij in Erik's visie. Dat weet ik niet. Hij is een topspeler", aldus Van der Gouw, die na dit seizoen vertrekt als keeperstrainer bij PSV.