Brobbey hint met knipoog op hereniging: 'Als hij me over twee jaar maar haalt'

Brobbey hint met knipoog op hereniging: 'Als hij me over twee jaar maar haalt'

23-04-2022 20:50 Laatste update: 22:09
55

Brian Brobbey heeft met een gezonde dosis humor gereageerd op de overstap van Erik ten Hag naar Manchester United. De Ajax-aanvaller was na zijn winnende goal tegen NEC in een goede stemming in de perszaal van het Goffertstadion. 

Op het persmoment werd Brobbey gevraagd naar de transfer van Ten Hag. "Ik ben heel blij voor Ten Hag. Het is een heel mooie stap", antwoordt de spits politiek correct, geciteerd door Voetbal International. De Ajacied voegde eraan toe dat hij in de toekomst graag weer samenwerkt met de oefenmeester. "Als hij me over twee jaartjes maar weer haalt. Nee grapje", knipoogt Brobbey, doelend op het feit dat hij door Ten Hag is teruggehaald naar Ajax. 

Door de overwinning van Ajax staan de Amsterdammers voorafgaand aan SC Cambuur-PSV zeven punten voor op de Eindhovenaren. Brobbey zal in elk geval geen tijd vrij maken om te zien hoe PSV voor de dag komt in Leeuwarden. "Als het in de bus erop komt, dan ga ik wel kijken. Als ik thuis ben niet. Dan volg ik het wel via livescore. Waarom ik niet kijk? Omdat ik andere dingen te doen heb."