PSV gelooft in landstitel na nipte zege bij Cambuur: 'Natuurlijk, honderd procent'

PSV gelooft in landstitel na nipte zege bij Cambuur: 'Natuurlijk, honderd procent'

23-04-2022 23:35
124

André Ramalho gelooft nog altijd in de landstitel met PSV. De Eindhovenaren wonnen zaterdag met 1-2 bij SC Cambuur, waardoor het verschil met Ajax nog altijd vier punten bedraagt.

Ramalho baalt van de slechte start van PSV in Leeuwarden, waar de thuisploeg al na twee minuten op voorsprong kwam. "We betaalden de prijs voor onze slechte start. We waren niet scherp genoeg. Dat is moeilijk te verklaren. We hebben er veel over gepraat in kleedkamer, want we wisten dat ze ons onder druk wilden zetten", zegt de Braziliaan tegen ESPN. "Het was een beetje ongelukkig, maar dit mag normaal gesproken niet gebeuren. We moeten gewoon de nul houden."

De verdediger is wel blij dat PSV veerkracht toonde. Via Eran Zahavi en Mario Götze werden de drie punten veroverd. "Dat is het belangrijkste. We kregen veel kansen en hadden het duel al eerder moeten beslissen." Door de zege blijft het verschil met Ajax vier punten en dus gelooft de ploeg van Roger Schmidt nog in het kampioenschap. "Natuurlijk geloven we in de titel, honderd procent. We geloven in onze eigen kwaliteiten. Het wordt niet makkelijk, maar we geloven erin."