Martínez (Ajax) is onderwerp van gesprek in Spanje: 'Cruijff zoekt contact'

Martínez (Ajax) is onderwerp van gesprek in Spanje: 'Cruijff zoekt contact'

24 april - 11:30 Laatste update: 11:47
128

Lisandro Martínez is opnieuw onderwerp van gesprek in Spanje. De Ajacied heeft belangstelling gewekt van FC Barcelona, al is die er al een tijdje. Mundo Deportivo schetst dat Martínez in het salarishuis van Barcelona past.

Van concrete belangstelling lijkt nu nog geen sprake, maar volgens MD heeft de technisch leiding van Barcelona Martínez wel in het vizier. De club heeft hem gescout en is onder de indruk van zijn fysieke en technische kwaliteiten, zo klinkt het in Spanje. Daarnaast kan hij zowel in het hart van de verdediging als op de linksbackpositie spelen en past hij in het salarishuis van Barcelona.

MD schrijft dat Ajax eventueel bereid is om een Barcelona-speler bij de deal te betrekken om de transfersom te drukken, al worden er geen namen genoemd. Jordi Cruijff, die bij Barcelona een belangrijke technische rol heeft, heeft contact gezocht met de entourage van Martínez en de interesse van Barcelona kenbaar gemaakt. Het is niet voor het eerst dat Barcelona en Martínez aan elkaar gelinkt worden. Afgelopen zomer was dat ook al zo.

Barcelona legde voor aankomend seizoen al Andreas Christensen en Cesar Azpilicueta vast. Noussair Mazraoui en Antonio Rüdiger komen niet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie