Bayern neemt Lewandowski-standpunt in en wil Gravenberch: 'Moet veel goed gaan'

Bayern neemt Lewandowski-standpunt in en wil Gravenberch: 'Moet veel goed gaan'

24 april - 13:13
27

Robert Lewandowski speelt ook volgend seizoen voor Bayern München. Technisch directeur Hasan Salihamidzic benadrukt dat de kersverse Duitse kampioen met de 33-jarige Pool verder wil. Daarnaast laat hij zich uit over de onderhandelingen met Ajax over Ryan Gravenberch.

Lewandowski ligt tot medio 2023 vast in de Allianz Arena en hij vertelde dat hij nog niet met Bayern had gesproken over een nieuw contract. "Het is niet zo makkelijk voor mij", waren de veelzeggende woorden van de spits. 

Salihamidzic is zondag een stuk uitgesprokener bij het Duitse Sky Sport. "Natuurlijk willen we hem behouden. Lewandowski krijgt hier de grootste waardering die je kan krijgen en hij beantwoordt dat met zijn prestaties." Toch moet Bayern de contractonderhandelingen nog beginnen. "We hebben alle tijd van de wereld. De beste spits van de wereld staat bij ons onder contract en daar zijn we trots op."

Der Rekordmeister neemt dan ook een duidelijk standpunt in wat betreft een mogelijke transfer van Lewandowski. "Het gaat niet gebeuren. Nu het seizoen er bijna op zit, gaan we met hem praten en kijken we hoe de gesprekken zich ontwikkelen. Daarna zien we wel wat er gebeurt."

Gravenberch
Salihamidzic is ook nog altijd met Ajax in gesprek over een transfer van Ryan Gravenberch. De Bundesliga-grootmacht lijkt, inclusief bonussen, rond de 25 miljoen euro te willen betalen. "Hij is een goede speler. We zijn in gesprek, dat kan ik bevestigen. Welke kant het op gaat? Dat kan ik niet zeggen. Bij een transfer als deze moet er veel goed gaan. Alle transfers zijn moeilijk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie