Brobbey hoopt op langer Ajax-verblijf: 'Misschien moet ik even met Klaas bellen'

Brobbey hoopt op langer Ajax-verblijf: 'Misschien moet ik even met Klaas bellen'

25-04-2022 07:08 Laatste update: 08:18
63

Brian Brobbey nam Ajax zaterdag met de enige treffer van de wedstrijd tegen NEC bij de hand. De spits was blij met de basisplaats voor Kenneth Taylor, terwijl hij nogmaals hint op een langer verblijf in Amsterdam. 

Samen met Ryan Gravenberch en Taylor komt Brobbey uit de lichting 2002. "Ik vond het echt heel leuk voor Kenneth dat hij in de basis stond en hij speelde echt een heel goede wedstrijd", zei de doelpuntenmaker op het persmoment in het Goffertstadion. "Hij is een goede vriend van me, omdat we al twaalf jaar samen spelen. Kenneth is mijn witte broertje."

Voor een stukje teambuilding ging de Ajax-selectie na de verloren bekerfinale naar Purmerend om te gamen. "Dit was nodig om het team goed bij elkaar te houden", zegt Brobbey, die Erik ten Hag zag ploeteren op de PlayStation. "De trainer deed ook mee, maar eigenlijk bakte hij er niet veel van. Het was té grappig."

De aanvaller heeft het naar zijn zin bij de regerend landskampioen. Hij laat doorschemeren te hopen dat Ajax hem na dit seizoen koopt van RB Leipzig. "Ik wacht af wat er gaat gebeuren. Misschien moet ik even met Klaas (Huntelaar, red.) bellen. Hij mag ook naar me toekomen voor alle telefoonnummers van Leipzig. Die geef ik met alle plezier."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie