'Hoe is het in godsnaam mogelijk dat Ajax weer met drie punten wegkomt?'

'Hoe is het in godsnaam mogelijk dat Ajax weer met drie punten wegkomt?'

25-04-2022 13:54
189

Aad de Mos denkt dat de titelstrijd tussen Ajax en PSV nog heel spannend gaat worden. De analist, die trainer was bij beide clubs, voorspelt dat de Amsterdammers nog gaan morsen.

De Mos keek met stijgende verbazing naar NEC – Ajax, waar de Amsterdammers voor de zoveelste keer dit seizoen met de schrik vrijkwamen. "Hoe krijg je het voor elkaar om in zes wedstrijden het zo uit het vuur te slepen?", vraagt hij zich in gesprek met het Eindhovens Dagblad af. "Dan kun je wel zeggen dat dat kwaliteit is, maar dat is het niet."

Wedden

Meer odds

Dat sterkt de analist in zijn mening dat de titelrace nog lang niet gelopen is. "Ik denk dat het nog spannend wordt. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat Ajax weer met drie punten wegkomt? Ze gaan het zo echt niet meer makkelijk krijgen."

Er zijn volgens De Mos nog genoeg momenten waarop PSV de vier punten achterstand op Ajax in kan lopen. "Volgende week zaterdag begint het al en komt PEC Zwolle met Dick Schreuder naar Amsterdam. Die spelen aanvallend voetbal en gaan Ajax pijn doen. Het is zeker nog niet gelopen, ondanks de vier punten en het doelsaldo. Ik denk dat de laatste wedstrijd beslissend gaat zijn."