'Bayern gaat voor Ajax-trio en wil ook Haller naar Duitsland halen'

'Bayern gaat voor Ajax-trio en wil ook Haller naar Duitsland halen'

26-04-2022 08:12
195

Sébastien Haller staat hoog op het lijstje van Bayern München, meldt BILD. De Ajax-spits geldt als belangrijkste kandidaat om een mogelijk vertrek van Robert Lewandowski op te vangen. 

In de BILD-podcast Stammplatz onthult de doorgaans betrouwbare journalist Christian Falk dat Bayern Haller in het vizier heeft. "Ik heb gehoord dat Bayern al heeft aangeklopt bij zijn zaakwaarnemer. Als Lewandowski vertrekt, is hij een goede opvolger." De Ivoriaan zou betaalbaar zijn voor Der Rekordmeister. Aan Haller hangt een prijskaartje van ongeveer veertig miljoen euro.

Haller kan in navolging van Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch de derde Ajacied worden die naar Bayern München verkast. De rechtsback van Ajax is naar verluidt al rond met de kersvers landskampioen. Bayern en Ajax zijn omtrent Gravenberch nog in conclaaf over de te betalen transfersom. Volgens de laatste berichtgeving wil de Duitse topclub niet verder gaan dan een totaalbedrag van 23 miljoen euro.

Ajax nam Haller begin 2021 voor 22,5 miljoen euro over van West Ham United. De aanvalsleider was in 62 optredens voor de Amsterdammers goed voor 46 treffers en zestien assists. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie