Gözübüyük staat er goed op en krijgt mooie Europese aanstelling van de UEFA

Gözübüyük staat er goed op en krijgt mooie Europese aanstelling van de UEFA

26 April - 11:44
22

Serdar Gözübüyük heeft dinsdag goed nieuws gekregen van de UEFA. De Europese voetbalbond heeft de arbiter aangesteld voor de halve finale in de Europa League tussen West Ham United en Eintracht Frankfurt.

Dat Nederlandse scheidsrechters er goed op staan bij de UEFA, was al een tijdje duidelijk. Danny Makkelie krijgt vaak mooie wedstrijden in Europese toernooien en ook Gözübüyük mag zich steeds vaker verheugen op een topaffiche. Komende donderdag is het weer zover, want dan zal hij leidsman zijn bij West Ham tegen Eintracht Frankfurt in het London Stadium.

Hij zal geassisteerd worden door Joost van Zuilen en Johan Balder en heeft met Tasos Sidiropoulos een Griekse vierde official. Pol van Boekel en Dennis Higler zullen Gözübüyük ondersteunen als videoscheidsrechters.

West Ham United schakelde op weg naar de halve finale van de Europa League recordkampioen Sevilla uit en wipte ook het Olympique Lyon van Peter Bosz uit het toernooi. Voor Frankfurt was vooral de zege in het 'witte' Camp Nou van twee weken gelden bijzonder. De andere halve finale gaat tussen Giovanni van Bronckhorst's Rangers en RB Leipzig.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s