PSV met spoed op zoek naar spits: ED noemt Weghorst, De Jong en Zirkzee

PSV met spoed op zoek naar spits: ED noemt Weghorst, De Jong en Zirkzee

27 april - 09:42
130

PSV moet komende zomer met spoed op zoek naar een nieuwe spits. Het Eindhovens Dagblad laat woensdag vershillende namen de revue passeren en weet dat onder meer Wout Weghorst wel in beeld is in het Philips Stadion.

PSV neemt komende zomer afscheid van Eran Zahavi, 'tenzij er een wonder gebeurt' en hij wellicht genoegen neemt met een fors lager salaris. Ook een vertrek van Carlos Vinícius is niet uitgesloten. De Eindhovenaren zien het in de Braziliaan zitten als plan B en hij is voor twee jaar gehuurd van Benfica, maar voor hem is ook interesse uit zijn geboorteland. Ook een transfer van de blessuregevoelige Maximiliano Romero ligt voor de hand, aangezien hij nog maar één jaar vastligt.

In dat geval zou jongeling Fodé Fofana de enige spits zijn in de selectie van de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooy. Het ED ziet dat er daarom 'bliksemsnel' werk gemaakt moet worden van een nieuwe aanvalsleider, want begin augustus wachten mogelijk al de voorrondes van de Champions League.

De regionale krant weet dat de naam van Luuk de Jong dan al snel valt. Hij heeft het echter naar zijn zin in Spanje en het is de vraag of hij voor PSV snel genoeg een beslissing kan nemen. Weghorst werd onlangs geopperd en het ED meldt dat de Burnley-spits op een lijstje staat, maar zeker nog niet als topkandidaat.

Verder lijkt Joshua Zirkzee wat duur voor de Nederlandse topclub, hoewel een poging ondernomen kan worden. Bayern München verlangt naar verluidt tien miljoen euro. De kans dat Sam Lammers al terugkeert, is klein. Hij vertrok na de nodige contractperikelen uit Eindhoven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie