Dessers lacht: 'Slavia had dat plan ook, maar dat is ergens niet gelukt'

Dessers lacht: 'Slavia had dat plan ook, maar dat is ergens niet gelukt'

27 april - 10:29 Laatste update: 10:49
32

Cyriel Dessers hoopt en verwacht dat de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille hem de rest van zijn loopbaan bijblijft. De aanvalsleider van Feyenoord spreekt zich lovend uit over de sfeer op de tribunes van de Stadionclub. 

Feyenoord speelde dit seizoen al acht Europese thuiswedstrijden, maar het duel met L'OM moet de mooiste tot dusver worden. "De Kuip is sowieso bijzonder, maar de Europese avonden hebben wat extra's", zegt hij tegen de clubkanalen van Feyenoord. "Ik verwacht dat het een van de mooiste wedstrijden uit mijn carrière zal worden. Dit is wel waar je van droomt als je als kind voetballer wil worden."

In tien Conference League-optredens tekende Dessers al voor acht treffers. Ongetwijfeld valt zijn naam in de besprekingen van Marseille-trainer Jorge Sampaoli. "Daar ben ik wel aan gewend geraakt", aldus de spits. "Je merkt dat tegenstanders zich er vaak op instellen om de spits uit de wedstrijd te halen. Dat vind ik wel leuk. Slavia (Praag, red.) had dat plan ook, maar ergens is dat niet zo goed gelukt", lacht Dessers, doelend op zijn dubbelslag in de return in Tsjechië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie