Cruz (ex-Feyenoord) doet opmerkelijke Dessers-uitspraak: 'Iets op Netflix?'

Cruz (ex-Feyenoord) doet opmerkelijke Dessers-uitspraak: 'Iets op Netflix?'

27-04-2022 12:18
70

Voormalig Feyenoorder Julio Ricardo Cruz stelt dat hij de Stadionclub nog altijd volgt. Toch doet de Argentijn een opvallende uitspraak, aangezien hij geen enkel idee heeft wie Cyriel Dessers is. 

Cruz speelde tussen 1998 en 2000 bij Feyenoord en bewaart warme herinneringen aan zijn periode in Rotterdam. Vanuit zijn woonplaats Buenos Aires houdt hij de resultaten van de club nauw bij. "Ja, ik check sowieso altijd de resultaten van Feyenoord, maar ik kan hier ook de wedstrijden zien of anders samenvattingen", laat hij optekenen door Voetbal International. "Ook van Europese wedstrijden. Ik vind het heel knap hoe ze het dit seizoen doen in Europa. Ik hoop natuurlijk dat ze via Marseille de finale van de Conference League bereiken."

De voormalig centrumspits krijgt de vraag voorgeschoteld of hij fan is van Dessers. "Van?", vraagt Cruz zich af. "Is dat iets op Netflix?", waarop hij hoort dat de Belg de huidige aanvalsleider van Feyenoord is. "Oh haha. Sorry, ik wist niet dat je hem bedoelde."

"Ik ken bij Feyenoord wel Marcos Senesi en Luis Sinisterra, maar verder moet je me niet overhoren, haha. Maar Dessers ja, het is heel knap dat hij zoveel scoort in Europa. Ik zal zijn naam nu niet meer zo snel vergeten, haha", besluit Cruz.