'PSV kijkt in Zwitserland en hoopt Anderlecht af te troeven voor Zahavi-opvolger'

'PSV kijkt in Zwitserland en hoopt Anderlecht af te troeven voor Zahavi-opvolger'

28-04-2022 16:15
38

PSV heeft de achttienjarige Wilfried Gnonto in het vizier, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De aanvaller van FC Zürich moet de vertrekken van Eran Zahavi en Carlos Vinícius opvangen. 

Gnonto beschikt nog over een eenjarig contract bij Zürich en PSV is niet de enige club met interesse in de Italiaan. Naar verluidt heeft ook Anderlecht verregaande belangstelling voor de jeugdinternational van Italië. Gnonto zou vijf miljoen euro moeten kosten. Het talent genoot zijn jeugdopleiding bij Internazionale en speelt sinds 2020 voor Zürich.

PSV zwaait met Zahavi en Vinícius naar verwachting de eerste twee spitsen uit, terwijl Fodé Fofana door de Eindhovenaren nog niet goed genoeg bevonden wordt om de spitspositie te bekleden. Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Maxi Romero ligt, al liet Ruud van Nistelrooy doorschemeren gecharmeerd te zijn door de Argentijn.

Naar verluidt is PSV van plan om komende zomer twee aanvallende versterkingen te halen. De club hoopt een ervaren kracht aan te trekken, met een jong talent daarnaast. Luuk de Jong wordt genoemd om de rol van routinier in het elftal op zich te nemen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie