'Ze zeggen dat wij een lastig programma hebben, maar PSV moet nog naar Feyenoord'

'Ze zeggen dat wij een lastig programma hebben, maar PSV moet nog naar Feyenoord'

29 april - 14:16
63

Remko Pasveer weet zeker dat Ajax kampioen gaat worden. De ervaren doelman van de regerend landskampioen, die vanwege een blessure zal moeten toekijken hoe zijn ploeggenoten een gooi naar de titel doen, wil niks weten van een moeilijk programma.

De Amsterdammers spelen nog uit bij AZ en Vitesse en daarom wordt gezegd dat ze een lastiger programma hebben dan PSV. "Ze zeggen dat het moeilijk is voor ons, maar elk programma is toch lastig?", zegt Pasveer Bij Andy in de Auto. "Voor PSV geldt toch hetzelfde, want Feyenoord uit is ook lastig. Wij moeten alles winnen, maar eigenlijk is het zo dat PSV écht alles moet winnen en dat moet ook eerst maar eens gebeuren."

Daardoor weet de Tukker zeker dat de schaal naar Amsterdam zal gaan. "Ik ga er wel vanuit dat wij bovenaan blijven staan. We worden honderd procent zeker kampioen. Natuurlijk hebben we een tik gehad in de bekerfinale, maar daar zijn we wakker door geworden. We hebben vier punten voorsprong en met het doelsaldo erbij eigenlijk vijf, dus dat mogen we nooit meer weggeven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie