'Gnabry krijgt monstersalaris voorgeschoteld, maar weigert handtekening te zetten'

'Gnabry krijgt monstersalaris voorgeschoteld, maar weigert handtekening te zetten'

29-04-2022 21:32
18

Serge Gnabry en Bayern München zijn nog volop in onderhandeling over een nieuw contract. De Duitser kan een fonkelnieuwe verbintenis tekenen tegen een duizelingwekkend salaris, meldt BILD. Het probleem: Gnabry heeft nog niet getekend.

Volgens BILD staat Gnabry nu voor acht miljoen euro bruto per jaar op de loonlijst bij Bayern. De aanvaller kan een nieuw contract tekenen ter waarde van 17-19 miljoen euro per jaar, waarmee hij in een klap tot de grootverdieners hoort. Gnabry voelt zich echter nog niet geroepen om te tekenen. Bayern heeft hem echter duidelijk gemaakt dat het geen nóg betere aanbieding gaat doen en dat dit het is.

De reden dat Gnabry nog niet getekend heeft, heeft volgens BILD echter niets met geld te maken. Het zou gaan om perspectief: hij heeft niet het gevoel dat hij dezelfde status heeft als spelers als Joshua Kimmich, Leon Goretzka en Kingsley Coman. Gnabry is bereid om zijn laatste contractjaar in te gaan en dan transfervrij te vertrekken, Bayern probeert dat te voorkomen.

Gnabry (26) draagt al vijf jaar het shirt van Bayern. De club nam hem over van Werder Bremen, dat hem weer ophaalde bij Arsenal. Gnabry heeft 31 interlands voor Duitsland gespeeld, waarin hij twintig keer wist te scoren.