Paris Saint-Germain geeft drie punten in blessuretijd uit handen

29-04-2022 23:00
11

Kampioen Paris Saint-Germain heeft in blessuretijd twee punten verspeeld tegen Strasbourg. Voor laatstgenoemde ploeg is dat een belangrijk resultaat, omdat directe Champions League-plaatsing nog altijd in zicht is.

PSG werd vorige week kampioen van Frankrijk en hoefde niet zonodig meer, maar desondanks koos trainer Mauricio Pochettino voor een sterrenelftal. De thuisploeg werd echter wel verrast door Strasbourg, dat via Kevin Gameiro al na twee minuten op voorsprong kwam. De 2-0 van Strasbourg werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Dankzij Kylian Mbappé kwam PSG al snel weer op het rechte spoor terecht. Na een steekpass van Neymar prikte de Fransman de gelijkmaker binnen. Na een uur spelen zorgde Achraf Hakimi voor de 1-2 en kort daarna maakte Mbappé de 1-3, waardoor de zege in de tas leek.

Strasbourg kwam echter terug in de wedstrijd. Door een eigen goal van Marco Verratti werd het een kwartier voor tijd toch weer spannend en PSG kreeg in blessuretijd ook nog de deksel op de neus, waardoor Strasbourg nog altijd mag hopen van directe plaatsing voor de Champions League.