''Benfica Revolution': Schmidt gaat mogelijk werken met ex-Ajacied Neres'

''Benfica Revolution': Schmidt gaat mogelijk werken met ex-Ajacied Neres'

30 April - 07:27 Laatste update: 12:05
81

Roger Schmidt is van plan een 'Benfica Revolution' te ontketenen in Portugal. Er staat bij de club het nodige te gebeuren op transfergebied. Zo moet Schmidt het volgend seizoen mogelijk doen zonder Darwin Nuñez, terwijl David Neres in gesprek is met de aanstaande club van Schmidt.

Fabrizio Romano bevestigt dat de Portugese grootmacht de gesprekken met voormalig Ajax-aanvaller David Neres inmiddels is gestart. De Braziliaan verruilde Amsterdam voor Shakhtar Donetsk, maar vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne ligt de competitie daar stil. Benfica wil Neres wegkapen bij Shakhtar en de ploeg op deze manier van vers bloed voorzien in de voorhoede.

Tegenover de komst van Neres staat mogelijk het vertrek van Nuñez. De sterke spits van Benfica staat in de belangstelling van verschillende clubs in Europa en hij ziet een transfer zelf wel zitten. Aangezien het contract van de Uruguayaan nog doorloopt tot de zomer van 2025 wil Benfica een hoog bedrag ontvangen. Romano verwacht zelfs dat 75 miljoen te weinig zou kunnen zijn om Nuñez los te weken uit het Estadio Da Luz.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s