Zlatan being Zlatan: 'Dat bedoel ik niet arrogant, dat is gewoon de waarheid'

Zlatan being Zlatan: 'Dat bedoel ik niet arrogant, dat is gewoon de waarheid'

30 april - 09:55 Laatste update: 10:16
55

Zlatan Ibrahimovic kijkt met veel plezier terug op zijn tijd in de Verenigde Staten. De Zweed speelde 58 competitiewedstrijden voor LA Galaxy, waarin hij 53 keer het net wist te vinden. De spits vindt zichzelf de beste speler ooit in de Major League Soccer.

"Ik ben de MLS dankbaar dat ik daar weer kon voelen dat ik leefde", begint Ibrahimovic in gesprek met ESPN. "Het probleem was dat ik nog te levend was. Ik was te goed voor de hele competitie. Dat is wat ik heb laten zien. Ik ben de beste speler ooit geweest in de MLS. Dat bedoel ik niet arrogant, dat is gewoon de waarheid."

Ibrahimovic heeft genoten van zijn tijd in de Amerikaanse competitie, zo geeft hij aan. En in Amerika hebben ze van hem genoten, zo is de Zweed zeker. "De MLS was voor mij de ideale competitie om weer te gaan spelen na mijn blessures. Ik voelde me beter dan ooit. Mij werd verteld dat de stadions behoorlijk vaak leeg waren, maar ik heb nooit een leeg stadion gezien. Als ik speelde was er zelfs teveel vraag naar kaartjes", sluit Ibrahimovic af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!