Boskamp: 'Vier miljoen... maar als je tien keer scoort moet je hem toch halen'

Boskamp: 'Vier miljoen... maar als je tien keer scoort moet je hem toch halen'

30 april - 10:47
64

Meteen doen, zegt Jan Boskamp wanneer het over Cyriel Dessers gaat. De spits van Feyenoord blijkt een sensatie te zijn en is voor vier miljoen euro op te halen bij KRC Genk.

Dessers scoorde dit seizoen al tien keer in de Conference League en is zijn geld absoluut waard gebleken. "Als je ziet hoe hij zich ontwikkelt... Toen Linssen in de spits stond, baalde hij dat hij niet speelde. Hij heeft er druk op gelegd en scoort nu", zegt Boskamp in een video van Vandaag Inside. "Vier miljoen.. Nu is men in de euforie en roept men dat je dat neer moet leggen, maar als je tien keer scoort in de Conference League, moet je hem toch gaan halen."

Boskamp was donderdag aanwezig bij Feyenoord - Olympique Marseille en heeft met volle teugen genoten. "Het was werelds. Een hele goede wedstrijd, maar ook het publiek.. De Kuip trilt dan helemaal. De sfeer was goed en de wedstrijd leuk om naar te kijken. Vooral de eerste 45 minuten. Ik dacht: als ze dat volhouden, houdt niemand ons meer tegen."

"Ik kan er nog steeds met mijn verstand niet bij dat we dat zo makkelijk weggaven", doelt hij op de 2-0 voorsprong. "Marseille is toch een sterke ploeg. 3-2 is knap, maar je baalt toch een beetje van die twee goals."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie