Norwich en Krul degraderen uit Premier League, houdini-act van stuntploeg Burnley

Norwich en Krul degraderen uit Premier League, houdini-act van stuntploeg Burnley

30 April - 18:00
25

Burnley heeft ervoor gezorgd dat Watford zo goed als zeker gedegradeerd is uit de Premier League. De noodlijdende club wist de directe confrontatie met The Hornets in de slotfase om te draaien: 1-2. Dat is slecht nieuws voor zowel Watford als Everton, dat nu een gat van vijf punten moet zien te overbruggen. Norwich City is definitief gedegradeerd.

Watford - Burnley 1-2
Na het vertrek van Sean Dyche, die tien jaar met de scepter zwaaide, is Burnley verrassend goed gaan draaien. Het won van Southampton, Wolverhampton Wanderers en nu ook van Watford, dat wel vroeg aan de leiding kwam op Vicarage Road. 

In de slotfase kwam Burnley terug in de wedstrijd. Jack Cork kopte na 83 minuten de gelijkmaker binnen en zag drie minuten later ook Josh Brownhill scoren. Burnley zit niet meer in de degradatiezone en staat nu op de zestiende plaats. Voor Watford ziet het er wel heel slecht uit. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen in Engeland.

Aston Villa - Norwich 2-0
Norwich City is opnieuw gedegradeerd uit de Premier League. De ploeg van Tim Krul verloor zondagmiddag met 2-0 van Aston Villa, dat het laatste zetje richting het Championship gaf. Ollie Watkins en Danny Ings scoorden. Norwich City wist in 2019 te promoveren naar de Premier League, degradeerde meteen, promoveerde weer, om nu opnieuw te degraderen.

Overige uitslagen
Wolves - Brighton 0-3
Southampton - Crystal Palace 1-2

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s