Mogelijk einde seizoen voor Ajacied Martínez: 'Dat ziet er niet goed uit'

Mogelijk einde seizoen voor Ajacied Martínez: 'Dat ziet er niet goed uit'

30-04-2022 21:26
31

Erik ten Hag heeft genoten van het spel dat Ajax tegen PEC Zwolle (3-0) op de mat heeft gelegd. De oefenmeester, die nog drie wedstrijden op de bank zit bij de Amsterdammers, hoopt nog voor het einde van zijn tijdperk op een rentree van Antony. 

"We hebben de hele wedstrijd onder controle gehad", steekt Ten Hag van wal tegenover ESPN. "Zwolle speelde dapper, maar we hadden ze meer pijn kunnen doen." Tegen de Zwollenaren trad Ajax aan in een ongebruikelijke 4-4-2-formatie. "Het is even zoeken, maar we hebben er een hele week op kunnen trainen. Spelers moeten ook creatief zijn en het samen doen."

De oefenmeester kon na afloop een update geven over de blessures in zijn selectie. "(Lisandro, red.) Martínez ziet er niet goed uit", sombert Ten Hag. "Met Noussair Mazraoui gaat het beter, maar of dat goed genoeg is, moet blijken." Hoewel de berichtgeving doet lijken dat Antony dit seizoen niet meer in actie komt, trekt Ten Hag dat in twijfel. "Ik hoop het natuurlijk, maar dat geldt ook voor Martínez. Ik weet het niet, maar ik hoop het", aldus de Ajax-trainer, die niet kan zeggen of hij volgende week weer in een 4-4-2 aantreedt. "Als Mazraoui en Steven Berghuis volgende week beschikbaar zijn, kan het zomaar zijn dat we weer met hen op de rechterflank spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie