Verhuurde aanvaller ziet Feyenoord-Marseille: 'Ik kijk uit naar volgend seizoen'

Verhuurde aanvaller ziet Feyenoord-Marseille: 'Ik kijk uit naar volgend seizoen'

01-05-2022 07:44
31

Christian Conteh heeft het goed naar zijn zin bij FC Dordrecht, waar hij zich nadrukkelijk laat gelden. De 22-jarige vleugelaanvaller hoopt dat het genoeg is om volgend seizoen voor zijn kans te mogen gaan bij Feyenoord.

Conteh had vrijdag met twee assists en fraaie acties een groot aandeel in de stunt tegen FC Volendam (3-2). De Ghanese Duitser is blij met het vertrouwen van trainer Michele Santoni, die hem met raad en daad bijstaat. "Hij geeft me ook veel tips op en buiten het veld. Bijvoorbeeld hoe ik moet herstellen na een wedstrijd of wat ik dan het beste kan eten", vertelt hij aan RTV Rijnmond.

Hoewel hij het goed naar zijn zin heeft bij Dordrecht, wil Conteh komende zomer voor zijn kans gaan bij Feyenoord. Hij volgt zijn broodheer op de voet en zat onder meer tegen Olympique Marseille op de tribune. "Ik vind dat deze wedstrijd, met de fans en het veldspel, de beste en mooiste belevenis in het stadion is sinds ik hier ben", straalt de rappe buitenspeler, die straks zelf op het veld hoopt te staan in De Kuip. "Eine geile Mannschaft! Het is een geweldig team! Ik kijk uit naar het volgende seizoen. Het motiveert me. Daar ga ik in elk geval mijn best voor doen."

Conteh heeft contact met technisch directeur Frank Arnesen. "We praten met elkaar, maar wat we tussen ons bespreken, dat houden we privé." Zijn contract bij de Rotterdammers loopt nog door tot medio 2024.